Rentebox

finsave-responsive-750x328.png

Rentebox

Door middel van de ingebouwde Rentebox in de Finix Adviesplanner bent u als intermediair in staat om geldverstrekkers te vergelijken op basis van de meest recente rentes in de diverse risicoklassen. Binnen de Finix Adviesplanner worden deze rentepercentages continue bijgewerkt zodat u uw klanten altijd adequaat en efficiënt van dienst kunt zijn.

Diverse risicoklassen

De Finix Adviesplanner heeft voor ieder wat wils. Met elke potentiele koper wordt rekening gehouden. Uiteraard brengen verschillende scenario’s ook verschillende risico’s met zich mee. Vandaar dat de Finix Adviesplanner op basis van uw input altijd een suggestie doet die het beste matcht met de situatie en het scenario van uw klanten.

Rentetools

De Finix Adviesplanner beschikt over diverse tools die u kunt gebruiken in de samenstelling van uw advies. U kunt hier denken aan:

  • Rentetarieven die u kunt selecteren per aanbieder per product. Ook vindt u hier de specifieke voorwaarden die gelden voor de rente van het betreffende product.
  • Aangekondigde rentewijzigingen: hier treft u, indien van toepassing, de nieuwe rentetarieven van een geldverstrekker die gelden na de rentewijziging
  • Vergelijker rentetarieven: hiermee kunt u per risicoklasse de diverse rentetarieven met elkaar vergelijken. U kiest bijvoorbeeld voor de top 5 laagste rentes van een aflossingsvrij deel van 20 jaar rentevast.
  • Rentehistorie: hier treft u een grafiek aan van de Euribor rente. Zo kunt u de klant laten zien wat de ontwikkeling is van deze rente op lange termijn.

GRATIS demo proberen

U kunt nu gedurende één maand geheel gratis de demo-versie van de Finix Adviesplanner uitproberen. Hierin zijn uiteraard ook alle rentebox scenario’s opgenomen.

Maand GRATIS proberen? Vraag de Demo aan